Obavijesti

Fundraising, odnosno prikupljanje sredstava, je funkcija u neprofitnoj organizaciji o kojoj ovisi dugoročna provedba misije udruge, financijska održivost organizacije i stvaranje snažnog branda udruge u javnosti.


Kroz aktivnosti fundraisinga potiče  se organizacijski razvoj udruge, financijska održivost organizacije i stvaranje snažnog branda udruge u javnosti.


S jedne strane nalazi se misija udruge, a s druge strane donator koji ima potrebu pridonijeti toj misiji. Fundraising ih spaja kako bi se stvorile nove društvene vrijednosti, osnažila misija organizacije i povećao njezin utjecaj u društvu.


Do sada je pristiglo oko 200-tinjak odgovora pa Vas molimo da još jednom potaknete udruge sa vašeg područja da se uključe u ovaj zanimljivi projekt.


Cilj je potaknuti neprofitne organizacije u Hrvatskoj na promišljanje o različitim mogućnostima financiranja njihovih projekata i inicijativa kako bi osigurali financijsku održivost i stvaranje branda udruge u javnosti.


Pozivamo sve neprofitne organizacije i udruge da ispune upitnik koji se nalazi na niže navedenoj poveznici, kako bi se dobio uvid u postojeće stanje vezano za fundraising aktivnosti neprofitnih organizacija u Hrvatskoj.


https://forms.gle/ABdLyDU47i4HeS8d9


Upitnik se može ispuniti do 20. ožujka 2021.


Hrvatska zajednice županija

Natrag
scroll to top