Održana karting utrka na kartodromu "Bura" - Općina Dobrinj
Disable Preloader

Novosti

Na održanoj karting utrci na kartodromu "Bura" pored Križišća, a u organizaciji Društva za športsku rekreaciju Čižići, pehar pobjednika zasluženo je pripao mladom vozaču Ninu Bobovčanu.
Nakon što je okupljenih dvanaest vozača odvezlo 10-minutnu utrku u grupama od četiri vozača, pobjednici svake skupine i najbolji drugoplasirani kvalificirali su se za finalnu utrku, sve pod budnim okom glavnog suca utrke, gospodina Marijana Vukasa.
Spomenimo da je u ukupnom poretku iza pobjednika ostao drugoplasirani Marino Turčić, trećeplasirani Marko Turčić i ovaj put posljednji u finalnoj utrci, Mateo Turčić, a nakon izlijetanja sa staze u laganom dodiru sa Ninom Bobovčanom u njihovoj uzbudljivoj borbi za prvo mjesto.
Posebnu pohvalu zaslužio je najmlađi vozač, 9-godišnji Dino Pandurić, za kojeg je dovoljno reći samo to da je uspješno odvozio čitavu utrku i da nije bio posljednji u ukupnom poretku.
Na povratku u Čižiće vozači su se okrijepili picom i pićem u Kraljevici. Svi su primijetili da najbrži vozač najsporije jede...
Ova manifestacija sigurno postaje tradicijom i dijelom nezaobilaznog kalendara aktivnosti naše neprofitne udruge.


 


Marino Turčić, predsjednik DŠR Čižići
Natrag
scroll to top